Agencija Bruketa&Žinić otvorila ured u Azerbajdžanu

Bez autora
Mar 21 2011

Hrvatska reklamna agencija Bruketa&Žinić OM ovih je dana otvorila ured u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu, a to je omogućeno proširenjem ugovora s mobilnim operaterom Nar iz te zemlje kao i početkom suradnje s drugim naručiteljima. Bruketa&Žinić ušli su u Azerbajdžan pobjedivši na međunarodnom natječaju za poslove za mobilnog operatera Nar, a dvije su godine tog svog azerbajdžanskog klijenta "servisirali" iz zagrebačkog ureda. Proširenje ugovora s Narom, kao i početak suradnje s drugim naručiteljima, omogućilo je otvaranje lokalne agencije, a s obzirom na dinamično azerbajdžansko gospodarstvo te povećanu potražnju za marketinškim uslugama, u agenciji Bruketa&Žinić smatraju da je otvaranje ureda u toj zemlji dobar poslovni potez.

Agencija Bruketa&Žinić otvorila ured u AzerbajdžanuHrvatska reklamna agencija Bruketa&Žinić OM ovih je dana otvorila ured u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu, a to je omogućeno proširenjem ugovora s mobilnim operaterom Nar iz te zemlje kao i početkom suradnje s drugim naručiteljima, izvijestili su danas iz te reklamne agencije.

Bruketa&Žinić ušli su u Azerbajdžan pobjedivši na međunarodnom natječaju za poslove za mobilnog operatera Nar, a dvije su godine tog svog azerbajdžanskog klijenta 'servisirali' iz zagrebačkog ureda.

Proširenje ugovora s Narom, kao i početak suradnje s drugim naručiteljima, omogućilo je otvaranje lokalne agencije, a s obzirom na dinamično azerbajdžansko gospodarstvo te povećanu potražnju za marketinškim uslugama, u agenciji Bruketa&Žinić smatraju da je otvaranje ureda u toj zemlji dobar poslovni potez.

Ističu i da su počeli surađivati i s drugim naručiteljima iz te zemlje, s Pasha bankom (najvećom investicijskom bankom u Azerbajdžanu), s Synergy group (novim velikim konzorcijem na tržištu) te s Duty free AZ, a veliki projekt odradio je i studio za projektiranje i psihologiju prodajnog mjesta Brigada, član Bruketa&Žinić Grupe, koji je projektirao osamdesetak novih prodajnih mjesta za Nar.

Napominjući da je oglašavanje u Azrebajdžanu drugačije nego u Hrvatskoj, jednako kao što postoje i kulturne razlike, iz agencije Bruketa&Žinić dodaju da na tom tržištu žele postati poznati po kvaliteti strateškog planiranja iz kojeg proizlazi originalna i efikasna komunikacija.

S obzirom da Hrvatska nema diplomatsko predstavništvo u Azerbajdžanu dio svog poslovanja planiraju temeljiti i na povezivanju gospodarskih subjekata iz dvije zemlje.

Bruketa&Žinić OM grupu čine reklamna agencija Bruketa&Žinić OM, brand konzultanti Brandoctor, digitalna agencija Brlog te Brigada, studio za projektiranje i optimizaciju prodajnog mjesta. Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM jedna je od najnagrađivanih domaćih reklamih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 300 međunarodnih nagrada. Osnovali su je 1995. Davor Bruketa i Nikola Žinić, a danas iza njezinih projekata stoji 60-ak kreativaca i stručnjaka za tržišne komunikacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik