Agrokoru čak 20 pobjeda u 20 različitih kategorija Best Buya

Bez autora
Feb 13 2011

Ledo sladoledi, riba, voće i povrće, vode Jana i Jamnica, mortadela PIK-a Vrbovec, Zvijezdin margarin, kečap i biljno ulje, samo su neki od proizvoda koji su Agrokoru za 2010./2011. priskrbili ukupno 20 pobjeda u 20 različitih kategorija, koliko ih dosad postoji u istraživanjima Best Buy Awarda u više od 300 kategorija u segmentu prehrane, bankarstva, telekomunikacija, kozmetike. Toliko dosad nije osvojio nijedan drugi brand, grupacija ili kompanija u RH. Najbolje ocjene u čak 20 kategorija snažna su, nezavisna i neosporna potvrda da su Agrokorovi proizvodi i usluge s tržišnim oznakama Konzuma, Jamnice, Jane, Leda, Paške solane... sinonim za visoku kvalitetu i fer cijenu. To je velika pobjeda Agrokorovih kompanija, posebice kad se zna da o najboljim proizvodima odlučuju isključivo i samo hrvatski građani – hrvatski potrošači.

Agrokoru čak 20 pobjeda u 20 različitih kategorija Best BuyaLedo sladoledi, riba, voće i povrće, vode Jana i Jamnica, mortadela PIK-a Vrbovec, Zvijezdin margarin, kečap i biljno ulje, samo su neki od proizvoda koji su Agrokoru za 2010./2011. priskrbili ukupno 20 pobjeda u 20 različitih kategorija, koliko ih dosad postoji u istraživanjima Best Buy Awarda u više od 300 kategorija u segmentu prehrane, bankarstva, telekomunikacija, kozmetike...

Toliko dosad nije osvojio nijedan drugi brand, grupacija ili kompanija u RH, priopćili su iz Best Buy Awarda.

– Najbolje ocjene u čak 20 kategorija snažna su, nezavisna i neosporna potvrda da su Agrokorovi proizvodi i usluge s tržišnim oznakama Konzuma, Jamnice, Jane, Leda, Paške solane... sinonim za visoku kvalitetu i fer cijenu – kazala je Mirjana S. Pelajić, direktorica Best Buy Award Hrvatska. To je, istaknula je, velika pobjeda Agrokorovih kompanija, posebice kad se zna da o najboljim proizvodima odlučuju isključivo i samo hrvatski građani – hrvatski potrošači.

Uspješnog poslovanja pak nema bez primjene visokotehnoloških znanja tako da je danas u Institutu Ruđer Bošković održan strateški radni sastanak znanstvenika IRB-a s predstavnicima koncerna Agrokor s ciljem da se utvrde područja u kojima se može ostvariti zajednička suradnja, priopćili su iz IRB-a. Dvadesetak znanstvenika IRB-a već danas je predstavilo konkretne prijedloge za moguću suradnju temeljene na specifičnim metodama i tehnologijama koje prate svjetske trendove primjene visokotehnoloških znanja, a koje bi mogle koristiti Agrokoru u dodatnom procesu poboljšanja proizvodnih procesa i kvaliteti proizvoda u prehrambenoj industriji.

Agrokorov izvršni potpredsjednik za maloprodaju Ante Todorić istaknuo je da su toj najvećoj privatnoj tvrtki u Hrvatskoj i jednoj od najjačih tvrtki u jugoistočnoj Europi potrebni znanje i vrhunske tehnologije kako bi visokotehnološkim proizvodima bili tržišno konkurentniji, a IRB je u tom pogledu idealan partner za suradnju.

Pomoćnik ravnateljice IRB-a za financije i suradnju s gospodarstvom dr. sc. Marin Roje istaknuo je kako IRB može biti snažan partner u području potencijalnog razvoja novih tehnologija, pružanju specifičnih usluga kontrole proizvoda i transfera znanja i edukacije zaposlenika Agrokora. U nekim područjima istraživanja IRB posjeduje znanstveno-istraživačku opremu i ekspertizu jedinstvenu u RH i široj regiji te može značajno doprinijeti unaprjeđenju postojećih tehnoloških procesa u Agrokoru, ustvrdio je Roje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik