Besplatna obuka iz digitalnog marketinga

Bez autora
Jul 28 2023

U Privrednoj komori Republike Srpske počela je besplatna obuka iz digitalnog marketinga, na kojima će učesnici imati priliku da savladaju osnovna znanja i vještine iz oblasti digitalnog marketinga na primjeru vlastitog poslovanja.

- Cilj obuke je pružanje podrške razvoju biznisa mladih osoba do 35 godina starosti, podršku razvoju ženskog preduzetništva, ali i svim ostalim samostalnim preduzetnicima koji žele da kroz primjenu digitalnog marketinga unaprijede poslovanje - kazala je ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za privredu i lokalni ekonomski razvoj Aleksandra Simić. Svi učesnici proći će kroz besplatan dvodnevni program obuke iz oblasti društvenih medija, a to su: prezentacija vlastitog biznisa na društvenim medijima, korištenje alata digitalnog marketinga i evaluacija marketinških aktivnosti.

- Ovo je nastavak podrške preduzetnicima koji su podržani kroz program dodjele subvencije 2022, ali i za sve ostale poslovne subjekte koji su registrovali djelatnost na teritoriji grada te se prijavili na obuke iz oblasti primjene društvenih medija - dodaju iz Odjeljenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik