Dodeljene nagrade najboljim marketinškim agencijama

Bez autora
Nov 06 2013

Savet marketinga, organizator dve profesionalne manifestacije od nacionalnog značaja, Marketinškog događaja godine i Smotre kreativnog stvaralaštva, priredio je 5. novembra 2013. godine svačanu dodelu najuspešnijima u oblasti marketinga na, sedmoj po redu, profesionalnoj manifestaciji “Marketinški događaj 2013. godine”. Na osnovu analize poslovanja u 2012. godini, rangiranih kroz devet ekonomskih pokazatelja kao izraz efikasnosti poslovanja, uvodeći i deseti kao svetski standard – kreditni rejting, proglašena su najuspešnija specijalizovana preduzeća koja su poslovala na tržištu marketinških usluga u Srbiji u prošloj godini. Njima su pripala priznanja pod nazivom “Punom parom napred”, a koja su dodeljena u šest grupacija. Nagrade su dodeljene predstavnicima sledećih kompanija: DIRECT MEDIA Beograd, IPSOS Strategic Marketing, Represent Communications, INITIATIVE FB, Beogradski Sajam, BEOEXPO System.

Dodeljene nagrade najboljim marketinškim agencijamaSavet marketinga, organizator dve profesionalne manifestacije od nacionalnog značaja, Marketinškog događaja godine i Smotre kreativnog stvaralaštva, priredio je 5. novembra 2013. godine svačanu dodelu najuspešnijima u oblasti marketinga na, sedmoj po redu, profesionalnoj manifestaciji “Marketinški događaj 2013. godine”.

Na osnovu analize poslovanja u 2012. godini, rangiranih kroz devet ekonomskih pokazatelja kao izraz efikasnosti poslovanja, uvodeći i deseti kao svetski standard – kreditni rejting, proglašena su najuspešnija specijalizovana preduzeća koja su poslovala na tržištu marketinških usluga u Srbiji u prošloj godini. Njima su pripala priznanja pod nazivom “Punom parom napred”, a koja su dodeljena u šest grupacija.

Nagrade su dodeljene predstavnicima sledećih kompanija: DIRECT MEDIA Beograd, IPSOS Strategic Marketing, Represent Communications, INITIATIVE FB, Beogradski Sajam, BEOEXPO System.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik