Gazprom benzinske stanice u BiH "Superbrands" za 2014.

Bez autora
Dec 07 2014

Gazprom benzinske stanice u BiH dobile su uglednu međunarodnu titulu "Superbrands" za 2014. godinu. Više od 1.000 domaćih i međunarodnih brandova, nalazilo se na listi finalista koja je pripremljena u saradnji sa vodećim agencijama za istraživanje tržišta (GfK, Ipsos Puls, Mareco Index Bosnia i Valicon).Najbolji su izabrani po kriterijumima kvaliteta, pouzdanosti, prepoznatljivosti i emotivnog odnosa potrošača. U procesu odabira uz stručno veće, učestvovalo je više od 20.000 potrošača.

Gazprom benzinske stanice u BiH "Superbrands" za 2014.Gazprom benzinske stanice u BiH dobile su uglednu međunarodnu titulu "Superbrands" za 2014. godinu.

Više od 1.000 domaćih i međunarodnih brandova, nalazilo se na listi finalista koja je pripremljena u saradnji sa vodećim agencijama za istraživanje tržišta (GfK, Ipsos Puls, Mareco Index Bosnia i Valicon). Najbolji su izabrani po kriterijumima kvaliteta, pouzdanosti, prepoznatljivosti i emotivnog odnosa potrošača. U procesu odabira uz stručno veće, učestvovalo je više od 20.000 potrošača.

Nagradu je ispred kompanije G Petrola doo Sarajevo koja upravlja benzinskim stanicama Gazprom, primio direktor Branko Radujko.

“Za nas priznanje Superbrands predstavlja još jednu vrlo značajnu potvrdu kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo na Gazprom benzinskim stanicama širom BiH. Pojavili smo se na ovom tržištu tokom prošle godine, nudeći prvoklasna goriva evro kvaliteta iz modernizovane Rafinerije Pančevo, vrhunska ulja i maziva G-Energy te širok asortiman i izvanrednu uslugu u prodavnicama i restoranima, a za kratko vreme smo uspostavili odnos snažnog poverenja sa potrošačima.

Ovaj uspeh je još veći kada uzmemo u obzir činjenicu da je na bosanskohercegovačkom tržištu konkurencija u trgovini naftnim derivatima, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji izuzetno jaka. Ovo priznanje nas podstiče da nastavimo kako smo počeli, da unapređujemo i radujemo naše klijente, vodeći računa o njihovim potrebama i mogućnostima”, rekao je u svom obraćanju direktor G Petrola Branko Radujko.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik