Grupacija oglašivača PKS članica Svetske federacije oglašivača

Bez autora
Nov 14 2011

Grupacija oglašivača Privredne komore Srbije (PKS) postala je članica Svetske federacije oglašivača (WFA), što će joj u budućem radu omogućiti brži i bolji pristup svim aktuelnim informacijama iz ove oblasti, koje su bitne kako za rad i razvoj grupacije, tako i za njene članice, odnosno to će omogućiti članicama da se informišu o najaktuelnijim temama i trendovima koje prate problematiku oglašivača. Prijemom u WFA, članovi grupacije oglašivača PKS kroz razmenu iskustava i primera dobre prakse imaće mogućnost da upotpune svoje znanje i uspostave novu mrežu kontakata na internacionalnom nivou. Kroz pristup bazama podataka svetski priznatih kompanija iz ove oblasti, srpski oglašivači moći će i da se upoznaju sa principima i načinom funkcionisanja drugih grupacija oglašivača. WFA okuplja najveće oglašivače na svetu kroz direktno članstvo kompanija, kao i članstvo nacionalnih udruženja oglašivača.

Grupacija oglašivača PKS u Svetskoj federaciji oglašivačaGrupacija oglašivača Privredne komore Srbije (PKS) postala je članica Svetske federacije oglašivača (World Federation of Advertisers - WFA), što će joj u budućem radu omogućiti brži i bolji pristup svim aktuelnim informacijama iz ove oblasti, koje su bitne kako za rad i razvoj grupacije, tako i za njene članice, odnosno to će omogućiti članicama da se informišu o najaktuelnijim temama i trendovima koje prate problematiku oglašivača.

Prijemom u WFA, članovi grupacije oglašivača PKS kroz razmenu iskustava i primera dobre prakse imaće mogućnost da upotpune svoje znanje i uspostave novu mrežu kontakata na internacionalnom nivou. Kroz pristup bazama podataka svetski priznatih kompanija iz ove oblasti, srpski oglašivači moći će i da se upoznaju sa principima i načinom funkcionisanja drugih grupacija oglašivača.

WFA okuplja najveće oglašivače na svetu kroz direktno članstvo kompanija, kao i članstvo nacionalnih udruženja oglašivača. WFA oglašivačima pruža potpuni pristup svim globalnim kodeksima samoregulative, odgovornog oglašavanja i najbolje svetske prakse u oglašavanju, kao i kontakte sa bilo kojom članicom WFA u svetu. Globalna organizacija oglašivača pomaže svojim članicama da poboljšaju efektivnost marketing komunikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik