Kombank Dvorana postala Mts Dvorana u narednih 5 godina

Kompanija Telekom Srbija od danas je generalni sponzor nekadašnjeg Doma sindikata, odnosno Kombank Dvorane i nosiće naziv Mts Dvorana u narednih pet godina, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

Na svečanosti tim povodom danas u već bivšoj Kombank Dvorani, direktor ove ustanove Igor Stanković izrazio je veliku zahvalnost uspešnoj telekomunikacionoj kompaniji na budućem partnerstvu i generalnom direktoru Vladimiru Lučiću.

"Iskreno mi je zadovoljstvo da se danas nalazimo ovde tako lepim povodom. Afirmacija kulture, zabave i umetničkih vrednosti buduće Mts Dvorane jesu vrednosti od kojih naša ustanova nikada neće odustati" rekao je Igor Stanković, direktor nove Mts Dvorane, kao i distributerske kuće MegaCom Film.

Stanković je istakao da će vizija kreativnog oblikovanja i unapređenje sadržaja Mts Dvorane od sada u partnerstvu sa kompanijom Telekom Srbija biti znatno poboljšana.

"Tradicija koju nosi Dom sindikata već duže od 60 godina ostaće kultno mesto ugrađeno u DNK svih generacija, mesto za filmove, koncerte, kongrese i svega ostalog kao prostor najznačajnijih događaja u Beogradu, Srbiji i šire", naglasio je Stanković.

Direktor sada već bivše Kombank Dvorane sa ponosom je podvukao da je Telekom lider u svakom segmentu svog poslovanja cele Srbije i regiona.

"Tranzicija novog imena Mts Dvorana počinje već danas. Na fasadi naše zgrade će zasijati novo ime u narednih par nedelja, a najkasnije do kraja aprila", zakjučio je Stanković

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik