Kraljica traži administratora društvenih mreža, a evo i kolika će mu biti plata

Bez autora
Dec 15 2019

Britanska kraljica Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara godiššnje čoveku koji bi upravljao njenim profilima na drušštvenim mrežžama, a sve u cilju pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održži njeno prisustvo u javnosti i na svetskoj sceni.

Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na LinkedInu, naglasila je da taj posao podrazumeva i animiranje publike šširom sveta, a ne samo u Velikoj Britanije i zemljama Komonvelta, preneo je portal Klix.ba.

"Uspeššan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržžaja našših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljššavali našše digitalno prisustvo", navodi se u saopštenju.

Izabrana osoba mora da obezbedi, kako se tražži, da kraljičini digitalni kanali izazovu interes i privuku publiku, uz očuvanje reputacije i uticaja ove porodice. Ta osoba bi takođe trebalo da bude iskusna u koriššćenju različitih platformi za upravljanje sadržžajem, drušštvenih mrežža i analitičkih alata, pišše CNBC.

Menadžžer drušštvenih mrežža imao bi godiššnje 33 dana odmora (uključujući praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za penziju. Navedeno je i to da se godiššnja plata kreće između 45.000 i 50.000 funti (oko 67.000 dolara), u zavisnosti od iskustva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik