Najomiljeniji domaći proizvod je "Moja kravica"

Bez autora
Dec 15 2010

Najomiljeniji domaći proizvod u Srbiji je "Moja kravica" jogurt i mleko, dok je kompanija "Centroproizvod" najomiljeniji domaći proizvođač. Na osnovu rezultata ankete Udruženja "Moja Srbija", koja je realizovana u 20 najvećih gradova Srbije, proglašeni su pobednici u 16 kategorija, od ukupno 174 brendova 149 kompanija.Priznanje "Moj izbor" u kategoriji mleka i mlečnih proizvoda dobila je "Moja kravica" kompanije Imlek, za meso i prerađevine od mesa "Zlatiborac", za kategoriju supe, brašno i dodaci jelima "Začin C" Centroproizvoda.

Najomiljeniji domaći proizvod je Najomiljeniji domaći proizvod u Srbiji je "Moja kravica" jogurt i mleko, dok je kompanija "Centroproizvod" najomiljeniji domaći proizvođač, saopšteno je danas u Privrednoj komori Beograda (PKB), gde su uručena priznanja potrošača "Moj izbor 2010".

Na osnovu rezultata ankete Udruženja "Moja Srbija", koja je realizovana u 20 najvećih gradova Srbije, proglašeni su pobednici u 16 kategorija, od ukupno 174 brendova 149 kompanija.

Priznanje "Moj izbor" u kategoriji mleka i mlečnih proizvoda dobila je "Moja kravica" kompanije Imlek, za meso i prerađevine od mesa "Zlatiborac", za kategoriju supe, brašno i dodaci jelima "Začin C" Centroproizvoda.

U kategorijama ulje, prilozi i prelivi - "Dijamant" ulje, bezalkoholni napici - "Knjaz Miloš" mineralna voda, pivo i vino - "Jelen pivo" Apatinske pivare, slatkiši i grickalice - "Plazma" keks Bambi, voće i povrće - "Frikom" za smrznuto voće i povrće, kozmetika i sredstva za higijenu "Dečiji sapun" - Henkel i građevinsiki materijali, boje i lakovi - "Duga" za boje i lakove.
 
U kategoriji odeća i obuća nagrada je pripala "Moni", nameštaj, posuđe i kućni aparati - "Metalac" posuđe, banke i osiguravajuća društva - "Banka inteza", telekomunikacije i računari MTS - Telekom Srbije, turističke i transportne usluge - "Jat ervejz" i u kategoriji turističke destinacije i manifestacje "Odmor na Zlatiboru" - Turistička organizacija Zlatibor.
 
Anketni tim Udruženja "Moja Srbija" je od 15. juna do 15. septembra 2010. ispitao 5.864 potrošača, koji su obavili kupovinu u supermarketima i predlagali proizvode u 16 kategorija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik