„Nektar“ najomiljeniji domaći proizvođač

Bez autora
Dec 18 2011

Kompanija Nektar dobitnik je zlatne medalje na Festivalu kvaliteta Srbije, a zahvaljujući glasovima potrošača, i zvanično je primila priznanje kao najomiljeniji domaći proizvođač. Upravo su glasovi potrošača najznačajniji, jer su potvrda dugogodišnjeg rada i ulaganja u razvoj brendova vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivosti.Liderska pozicija u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova postignuta je kroz „potpuno zaokružen proces proizvodnje i poslovanje u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima, a originalna komunikacija sa potrošačima, doprineli su da potrošači izaberu Nektar i da tim izborom kažu - nije svejedno.

„Nektar“ najomiljeniji domaći proizvođačKompanija Nektar dobitnik je zlatne medalje na Festivalu kvaliteta Srbije, a zahvaljujući glasovima potrošača, i zvanično je primila priznanje kao najomiljeniji domaći proizvođač.

Prema rečima Mine Sretenović, menadžera za odnose sa javnošću u kompaniji Nektar, upravo su glasovi potrošača najznačajniji, jer su potvrda „dugogodišnjeg rada i ulaganja u razvoj brendova vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivosti“.

Ona je dodala da je liderska pozicija u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova postignuta kroz „potpuno zaokružen proces proizvodnje i poslovanje u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima, a originalna komunikacija sa potrošačima, doprineli su da potrošači izaberu Nektar i da tim izborom kažu - nije svejedno“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik