Nisotek primer uspešnog brenda

Bez autora
Nov 14 2010

Nisotek ulja i maziva, brend Naftne industrije Srbije ove godine beleži značajan pomak na domaćem tržištu. Nakon sveobuhvatne analize tržišta, Direkcija NIS maziva je formirala efikasnu distributersku mrežu i sklopila ugovore sa distributerima ulja i maziva u regionu.Reč je o širokoj paleti Nisotek ulja i maziva proizvedenih od kvalitetnih baznih ulja, koja su uz poštovanje domaćih standarda testirana i potvrđena od strane svetskih proizvođača motornih vozila, kao što su Volvo, Mercedes Benz i BASF.

Nisotek primer uspešnog brendaNisotek ulja i maziva, brend Naftne industrije Srbije ove godine beleži značajan pomak na domaćem tržištu.

Nakon sveobuhvatne analize tržišta, Direkcija NIS maziva je formirala efikasnu distributersku mrežu i sklopila ugovore sa distributerima ulja i maziva u regionu.

Rečje o širokoj paleti Nisotek ulja i maziva proizvedenih od kvalitetnih baznih ulja, koja su uz poštovanje domaćih standarda testirana i potvrđena od strane svetskih proizvođača motornih vozila, kao što su Volvo, Mercedes Benz i BASF. Direkcija NIS maziva, ove godine je na domaće tržište maziva plasirala i tridesetak novih proizvoda namenjenih putničkim i komercijalnim vozilima, kao i poljoprivrednim mašinama. Upravo ovi proizvodi su na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu osvojili najveća priznanja za kvalitet.

Nisotek antifriz 100 dobitnik je velike zlatne medalje, motornom ulju Nisotek favorit euro pripalo je zlatno odličje, a specijalno motorno ulje za motore na gas (TNG) Nisotek gas sae 15W-40, osvojilo je srebrnu medalju. Među novim proizvodima NIS maziva je i Nisotek AdBlu, ekološki proizvod koji služi kao agens za smanjenje izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro IV i Euro V dizel motorima.

Uz maloprodajnu mrežu NIS-a, proizvodi Nisoteka plasiraju se preko domaćih, kao i stranih distributera, zahvaljujući čemu je ovaj NIS-ov brend sada prisutan na kompletnom tržištu Srbije, ali i na području Crne Gore i Republike Srpske. Zahvaljujući ovakvim poslovnim potezima, NIS je u prvih devet meseci 2010. na tržište plasirao oko 2.500 tona ulja i maziva ili 4,5 puta više u odnosu na isti period prošle godine.

U cilju daljeg razvoja poslovanja, NIS ulaže u modernizaciju proizvodnih pogona, kao i razvoj novih proizvoda. Tako je u pogonu „Blendinga“ novosadske Rafinerije instalirana savremena linija za pakovanje tehničkih tečnosti - antifriza, tečnosti za vetrobranska stakla i destilovane vode, kapaciteta 2.000 litara na sat. Nabavkom nove, specijalizovane laboratorijske opreme koja je u planu, NIS će strogu kontrolu kvaliteta ovih proizvoda koja se obavlja u sopstvenim akreditovanim laboratorijama uskoro podići za još jednu stepenicu više.

Prateći specifične potrebe tržišta, NIS najavljuje i novu liniju maziva za dvotaktne motore, specijalne plinske uređaje i građevinske mašine. Tako će se iduće godine, u prodaji, između ostalog naći i proizvodi, poput Nisotek skutera i linija „Garden“ za male baštenske uređaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik