Novost na reklamnom tržištu: inteligentna reklama

Bez autora
Jul 28 2011

Mreža za reklamiranje Etarget pokrenula je novu uslugu – inteligentnu reklamu Retarget. Kompanije ulažu velike količine resursa kako bi povećale saobraćaj na svom vebsajtu. Ali prema istraživanjima, čak 98% posetilaca ne kupuje ništa prilikom prve posete. Zbog toga, moraju se motivisati da detaljnije istraže njihove ponude.Retarget pametna reklama koje podseća posetioce na proizvode i usluge oglašivača. Ovim putem ih prati na preko više od 300 vebsajtova sve dok ne požele da ih kupe ili saznaju nešto više o ponudi.

Novost na reklamnom tržištu: inteligentna reklamaMreža za reklamiranje Etarget pokrenula je novu uslugu – inteligentnu reklamu Retarget.

“Kompanije ulažu velike količine resursa kako bi povećale saobraćaj na svom vebsajtu. Ali prema istraživanjima, čak 98% posetilaca ne kupuje ništa prilikom prve posete. Zbog toga, moramo da ih motivišemo da detaljnije istraže njihove ponude,” rekao je Vlastimir Čobrda, Country Manager, Etarget Srbija.

Alexandra Serdaheliova, menadžer proizvoda u Etargetu objašnjava da je Retarget pametna reklama koje podseća posetioce na proizvode i usluge oglašivača.

“Ovim putem ih prati na preko više od 300 vebsajtova sve dok ne požele da ih kupe ili saznaju nešto više o ponudi,” kaže Serdaheliova.

Cena je slična uobičajnoj ceni konktestnog PPC reklamiranja. Međutim, dostupni su novi paketi. Paketi Mikro i Mini, koji su napravljeni za manje oglašivače, cena je 490 i 1500 dinara (bez PDV-a) mesečno za svaki pojedinačno. Oni sadrže pravljenje kampanje kao i neophodni kredit.

Postojeći klijenti Etargeta i iskusni oglašivači mogu da koriste PPC plaćanje sa naprednim opcijama. Oni mogu da kreiraju kam

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik