Oglašavanje putem Twittera stiglo i u BiH

Bez autora
Aug 27 2014

Twitter je na svom blogu objavio kako je proširio mogućnost oglašavanja putem svoje platforme na dodatnih 12 zemalja, u što su uključene i Hrvatska, Austrija, Bosna i Hercegovina, Slovenija... Twitter nudi nekoliko načina oglašavanja - promotivna videa, oglašavanje na mobilnim uređajima, kreiranje objektno bazirane kampanje koja vam omogućuje da platite samo za akcije koje su obavljene kroz marketing.Više informacija možete potražiti na službenim stranicama, a oglašivački profil možete kreirati na business.twitter.com.

Twitter je na svom blogu objavio kako je proširio mogućnost oglašavanja putem svoje platforme na dodatnih 12 zemalja, u što su uključene i Hrvatska, Austrija, Bosna i Hercegovina, Slovenija...

Twitter nudi nekoliko načina oglašavanja - promotivna videa, oglašavanje na mobilnim uređajima, kreiranje objektno bazirane kampanje koja vam omogućuje da platite samo za akcije koje su obavljene kroz marketing, prenose Nezavisne.

Više informacija možete potražiti na službenim stranicama, a oglašivački profil možete kreirati na business.twitter.com. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik