Otvoren konkurs za "Najbolje iz Srbije 2011."

Bez autora
Nov 21 2011

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije (PKS) i dnevni ekonomski list "Privredni pregled" ove godine organizovaće osmi put za redom akciju "Najbolje iz Srbije" - izbor najboljih robnih i korporativnih brendova na tržištu Republike Srbije.Ciljevi ove akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima. Akcija ''Najbolje iz Srbije'' je usmerena na jačanje imidža domaćih brendova, ali i jačanje konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova.

Otvoren konkurs za Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije (PKS) i dnevni ekonomski list "Privredni pregled" ove godine organizovaće osmi put za redom akciju "Najbolje iz Srbije" - izbor najboljih robnih i korporativnih brendova na tržištu Republike Srbije.

Ciljevi ove akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Akcija ''Najbolje iz Srbije'' je usmerena na jačanje imidža domaćih brendova, ali i jačanje konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova. Akcijom se daje podrška i stranim investitorima i inostranim firmama za ostvarene poslovne rezultate na našem tržištu.
 
Pravo učešća u akciji imaju svi privredni subjekti iz Srbije, u kategorijama koje zavise od vrste njihove delatnosti. Organizatori zadržavaju pravo da ne dodele prvu nagradu u kategorijama u kojima nema dovoljno prijavljenih učesnika, ili ukoliko nijedan od prijavljenih brendova ne bude imao dovoljno poena.

Nagrade, priznanja, statue i plakete "Najbolje iz Srbije" dodeljuju se i ove godine u više kategorija za robne i korporativne brendove. Ocenjivanje prijavljenih brendova obavljaće se prema kriterijumima, koje su utvrdili profesori Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Pobednici dobijaju pravo da znak "Najbolje iz Srbije" koriste kao znak kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Upitnik za prijavljivanje i detaljne informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama možete pronaći ovde, a moguće ih je dobiti i putem e-mail-a: najboljeizsrbije@pks.rs, telefonom 011/3300 924 ili lično u PKS.

Javni poziv na konkurs za učešće u akciji "Najbolje iz Srbije 2011." otvoren je do 9. decembra 2011. godine.

Učešćem u akciji "Najbolje iz Srbije" doprinosite jačanju sopstvenog brenda i njegove pozicije na tržištu, a samim tim i razvoju privrede Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik