Plazma dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“

Bez autora
Jun 11 2015

Plazma, najpoznatiji brend kompanije Bambi, proglašen je za najbolji robni brendu svojoj kategoriji, na ovogodišnjoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“, koju organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom Privredni pregled.Brend Plazma, važan nosilac imidža kompanije Bambi i jedan od omiljenih regionalnih brendova, ovom nagradom je još jednom potvrdio svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju...

Plazma, najpoznatiji brend kompanije Bambi, proglašen je za najbolji robni brendu svojoj kategoriji, na ovogodišnjoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“, koju organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom Privredni pregled.

Brend Plazma, važan nosilac imidža kompanije Bambi i jedan od omiljenih regionalnih brendova, ovom nagradom je još jednom potvrdio svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju.

„Posebno smo ponosni što je Plazma ponovo proglašena za najbolji robni brend u kategoriji, jer suvereno vlada srcima naših potrošača već decenijama. Priznanje koje smo osvojili nosi sa sobom i dužnost da opravdamo stečeno poverenje i da ubuduće dodatno ulažemo u razvoj naše kompanije i njenih brendova”, istakli su u kompaniji Bambi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik