Proglašeni najbolji brendovi Srbije

Bez autora
Jun 14 2016

Među ovogodišnjim dobitnicima nagrade Superbrands Srbija, koja se dodeljuje najuspešnijim kompanijama i organizacijama u različitim privrednim granama, nalaze se i firme iz sastava MK Grupe, kao i Vojnomedicinska akademija, Mercator S i kompanija Nektar. U saopštenju se navodi da su MK Commerce, MK Mountain Resort i Carnex koji posluju u okviru MK Group, dobitnici tri ovogodišnje nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji agrara, turizma i hrane. Kompanija MK Mountain Resort drugi put je dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji turizam.

Proglašeni najbolji brendovi SrbijeMeđu ovogodišnjim dobitnicima nagrade Superbrands Srbija, koja se dodeljuje najuspešnijim kompanijama i organizacijama u različitim privrednim granama, nalaze se i firme iz sastava MK Grupe, kao i Vojnomedicinska akademija, Mercator S i kompanija Nektar.

U saopštenju se navodi da su MK Commerce, MK Mountain Resort i Carnex koji posluju u okviru MK Group, dobitnici tri ovogodišnje nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji agrara, turizma i hrane.

Kompanija MK Mountain Resort drugi put je dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji turizam.

Prestižno priznanje dodeljeno je i kompaniji Merkator S i predstavlja potvrdu uspešnosti, ali ujedno i potvrdu poverenja potrošača, korisnika usluga i šire javnosti.

Merkator S je jedna od 245 kompanija, koje su u Srbiji prepoznate kao Korporativni superbrendovi za 2015/2016. godinu, među 1.500 kandidata iz 34 privredna sektora u Srbiji.

Kompanija Nektar dobila je status korporativnog Superbrenda Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji bezalkoholnih pića, na osnovu glasova potrošača.

Vojnomedicinska akademija je treći put po redu dobitnik priznanja Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji zdravstva, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik