Rajfajzen banka osvojila gran pri EFMA

Bez autora
Nov 04 2010

Rajfajzen (Raiffeisen) banka iz Srbije osvojila je Gran pri za najbolju reklamnu kampanju u izboru Evropske asocijacije za finansijski menadžment i marketing (EFMA) iz Pariza. Reklamna kampanja Rajfajzen banke "Ako se već vidite u novom stanu", posvećena promociji specijalne ponude stambenih kredita, osvojila je prestižnu nagradu EFMA. Ta banka dobitnik gran prija drugu godinu zaredom, pošto je prošle godine istim priznanjem nagrađena kampanja Magični trenuci, koja je promovisala kreditnu karticu banke. Stručni žiri sačinjen od vodećih evropskih marketinških eksperata, odabrao je reklamu "Ako se već vidite u novom stanu", koju je kreirala marketinška agencija McCann Erickson iz Beograda, između pet reklama koje su ušle u najuži izbor, po izboru članova EFMA i brojnih posetilaca internet stranice ove asocijacije vodećih evropskih finansijskih institucija.

Rajfajzen banka osvojila gran pri EFMARajfajzen (Raiffeisen) banka iz Srbije osvojila je Gran pri za najbolju reklamnu kampanju u izboru Evropske asocijacije za finansijski menadžment i marketing (EFMA) iz Pariza, saopštila je ta banka.

Reklamna kampanja Rajfajzen banke "Ako se već vidite u novom stanu", posvećena promociji specijalne ponude stambenih kredita, osvojila je prestižnu nagradu EFMA, istaknuto je u saopštenju i navedeno da je ta banka dobitnik gran prija drugu godinu zaredom, pošto je prošle godine istim priznanjem nagrađena kampanja Magični trenuci, koja je promovisala kreditnu karticu banke.

Stručni žiri sačinjen od vodećih evropskih marketinških eksperata, odabrao je reklamu Ako se već vidite u novom stanu , koju je kreirala marketinška agencija McCann Erickson iz Beograda, između pet reklama koje su ušle u najuži izbor, po izboru članova EFMA i brojnih posetilaca internet stranice ove asocijacije vodećih evropskih finansijskih institucija.

Gran pri za najbolju marketinšku kampanju predstavlja jedno od najvećih priznanja u ovoj kategoriji u Evropi.

U oštroj konkurenciji koju čine banke i osiguravajuće kompanije iz čitave Evrope (među kojima su i BNP Paribas, ABN AMRO, Allianz Insurance, Deutsche Bank...), kampanja Rajfajzen banke osvojila je simpatije kako najšire publike, tako i stručnog žirija, što predstavlja sigurnu potvrdu kvaliteta, uspešnosti i visokog stepena kreativnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik