Styria kupila manjinske udjele u Žurnalu i Med.Over.Netu

Bez autora
Feb 20 2019

Prema neslužbenim informacijama ljubljanskih Financi, Styria je kupila manjinski udio u Feniks Mediji, u čijem okrilju djeluje portal Žurnal. Styria je već prije nekoliko godina izdavala tiskani besplatni Žurnal i istoimeni portal u Sloveniji, no projekt je ugašen 2014. godine. Portal Žurnal vodili su nakon toga neki novinari Žurnala u sklopu tvrtke Feniks Media. Prema neslužbenim informacijama, Styria je kupila 35 odsto udjela u Feniks Mediji, dok je u Overnetu, koji je vlasnik portala Med.Over.Net, navodno kupljen 25-postotni udjel. Sytria također posjeduje portal bolha.com i mojedelo.com u Sloveniji, a posjeduje više od 25 posto Dnevnika, koji je u procesu spajanja s mariborskim Večerom.

Styria kupila manjinske udjele u Žurnalu i Med.Over.NetuPrema neslužbenim informacijama ljubljanskih Financi, Styria je kupila manjinski udio u Feniks Mediji, u čijem okrilju djeluje portal Žurnal.

Styria je već prije nekoliko godina izdavala tiskani besplatni Žurnal i istoimeni portal u Sloveniji, no projekt je ugašen 2014. godine. Portal Žurnal vodili su nakon toga neki novinari Žurnala u sklopu tvrtke Feniks Media, pišu Finance.

Prema neslužbenim informacijama, Styria je kupila 35% udjela u Feniks Mediji, dok je u Overnetu, koji je vlasnik portala Med.Over.Net, navodno kupljen 25-postotni udjel.

Sytria također posjeduje portal bolha.com i mojedelo.com u Sloveniji, a posjeduje više od 25 posto Dnevnika, koji je u procesu spajanja s mariborskim Večerom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik