Superbrands BiH za 2011-2012.

Bez autora
Mar 05 2012

Sarajevo-osiguranje izabrano je među vodeće tržišne marke u BiH i dodijeljen mu je status Superbrands BiH za 2011/2012. u procesu glasanja koji je organiziran i nadgledan od organizacije Superbrands, globalnog i neovisnog branding-autoriteta koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 88 zemalja svijeta. Sarajevo-osiguranje je uvršteno među najbolje u BiH glasovima stručnog vijeća koje čine priznati poslovni i marketinški stručnjaci iz bh. medija, agencija, domaćih i stranih korporacija, akademskih institucija i stručnih organizacija, koji su upotpunjeni glasovima više od 20.000 potrošača. Za najbolje se glasalo na osnovu kvalitete, prepoznatljivosti, dugogodišnje dosljednosti i emotivnog naboja. Sarajevo-osiguranju je i 2008. godine dodijeljen status Superbrands BiH. Kvalitetna ponuda osiguranja te pošten odnos prema klijentima i osiguranicima, kao i višegodišnja vodeća pozicija Sarajevo-osiguranja na bh. tržištu i na ovaj način je prepoznata od strane potrošača i marketinških stručnjaka.

Superbrands BiH za 2011-2012.Sarajevo-osiguranje izabrano je među vodeće tržišne marke u BiH i dodijeljen mu je status Superbrands BiH za 2011/2012. u procesu glasanja koji je organiziran i nadgledan od organizacije Superbrands, globalnog i neovisnog branding-autoriteta koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 88 zemalja svijeta.

Sarajevo-osiguranje je uvršteno među najbolje u BiH glasovima stručnog vijeća koje čine priznati poslovni i marketinški stručnjaci iz bh. medija, agencija, domaćih i stranih korporacija, akademskih institucija i stručnih organizacija, koji su upotpunjeni glasovima više od 20.000 potrošača. Za najbolje se glasalo na osnovu kvalitete, prepoznatljivosti, dugogodišnje dosljednosti i emotivnog naboja, stoji u saopćenju agencije Superbrands BiH. Sarajevo-osiguranju je i 2008. godine dodijeljen status Superbrands BiH. 

Kvalitetna ponuda osiguranja te pošten odnos prema klijentima i osiguranicima, kao i  višegodišnja vodeća pozicija Sarajevo-osiguranja na bh. tržištu i na ovaj način je prepoznata od strane potrošača i marketinških stručnjaka. Stalni porast premijskog prihoda te 28,7 miliona KM šteta koje su isplaćene osiguranicima tokom 2011. godine pokazatelji su koji garantiraju da će i u narednim godinama Sarajevo-osiguranje zadržati lidersku poziciju na tržištu usluga osiguranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik