Velika plaža i Ada Bojana: Objavljen javni poziv za marketing strategiju

Bez autora
Oct 19 2010

Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine objavilo je danas javni poziv za izradu marketing i komunikacione strategije za Veliku plažu i Adu Bojanu. Uz marketing komunikacionu strategiju od ponuđača se traži da izradi i analizu međunarodnog investicionog tržišta sa komparativnom analizom svjetskih konkurentnih destinacija. Vrijednost javne nabavke je 250 hiljada EUR. Pravo učešća imaju kompanije i građani koja posjeduju iskustvo i kvalifikacije u skladu sa javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom.

Velika plaža i Ada Bojana: Objavljen javni poziv za marketing strategijuMinistarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine objavilo je danas javni poziv za izradu marketing i komunikacione strategije za Veliku plažu i Adu Bojanu.

Uz marketing komunikacionu strategiju od ponuđača se traži da izradi i analizu međunarodnog investicionog tržišta sa komparativnom analizom svjetskih konkurentnih destinacija. Vrijednost javne nabavke je 250 hiljada EUR.

Pravo učešća imaju kompanije i građani koja posjeduju iskustvo i kvalifikacije u skladu sa javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik