APN prodao samo 6% planiranih stanova

Bez autora
Dec 19 2010

Od stupanja na snagu Zakona o poticanju prodaje stanova kojim je država odlučila zajmom od 100 do 300 eura po četvornome metru potaknuti prodaju stanova, APN je zaprimio 97 zahtjeva za zajam, a odobrio njih 62. Dakle, samo šest posto od planiranih. Najviše zahtjeva za zajam stiglo je iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije (ukupno 26), a slijede Osječko-baranjska (11 zahtjeva) i Dubrovačko-neretvanska županija (osam zahtjeva). Prosječna je cijena tih stanova 1.163 eura po četvornome metru, a prosječna površina 80,69 četvornih metara.

APN prodao samo 6% planiranih stanovaOd stupanja na snagu Zakona o poticanju prodaje stanova kojim je država odlučila zajmom od 100 do 300 eura po četvornome metru potaknuti prodaju stanova, APN je zaprimio 97 zahtjeva za zajam, a odobrio njih 62.

Dakle, samo šest posto od planiranih.

Najviše zahtjeva za zajam stiglo je iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije (ukupno 26), a slijede Osječko-baranjska (11 zahtjeva) i Dubrovačko-neretvanska županija (osam zahtjeva). Prosječna je cijena tih stanova 1.163 eura po četvornome metru, a prosječna površina 80,69 četvornih metara, navodi Lider.hr.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik