Arena Zagreb građevina godine

Bez autora
Jun 10 2010

Na konferenciji Global BBR 2010 održanoj prošlog tjedna u Washingtonu Arena Zagreb proglašena je građevinom godine. U konkurenciji od 104 građevina diljem svijeta (mostovi, razne inženjerske građevine, dvorane i slično), Arena Zagreb proglašena je pobjednicom u apsolutnoj kategoriji, a nagradu Grand spectacle su primili Berislav Medić u ime UPI-2M-a i Želimir Bodiroga u ime tvrtke BBR Adria. Arena Zagreb projektirana je i sagrađena u rekordnih 17 mjeseci povodom održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva 2009. Postala je istaknuti simbol grada Zagreba i višestruko je nagrađivana.

Arena Zagreb građevina godineNa konferenciji Global BBR 2010 održanoj prošlog tjedna u Washingtonu Arena Zagreb proglašena je građevinom godine.

U konkurenciji od 104 građevina diljem svijeta (mostovi, razne inženjerske građevine, dvorane i slično), Arena Zagreb proglašena je pobjednicom u apsolutnoj kategoriji, a nagradu Grand spectacle su primili Berislav Medić u ime UPI-2M-a i Želimir Bodiroga u ime tvrtke BBR Adria.

Arena Zagreb projektirana je i sagrađena u rekordnih 17 mjeseci povodom održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva 2009. Postala je istaknuti simbol grada Zagreba i višestruko je nagrađivana.

 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik