Arhitektura budućnosti – kuće iz snova

Bez autora
Oct 16 2011

Ujedinjeni Arapski Emirati uglavnom okupiraju svetsku pažnju kada je reč o inovativnom urbanom planiranju. Moderna arhitektonska dostignuća često zadivljuju posmatrače, ali, ipak, neke projekte je još nemoguće realizovati. Kreativni tim stručnjaka okupljen na sajtu Worth1000.com, pokazao je svoju maštovitost kada je u pitanju korišćenje Fotošopa u arhitekturi i osmislio domove iz snova.„Građevine budućnosti" su bajkoviti dvorci, a neke od njih deluju kao da su precrtane iz futurističkih filmova. Oni koji žele neobičan dom i ne žale sredstva podstaći će stručnjake da smisle kako da naprave neke od prikazanih kuća.

Arhitektura budućnosti – kuće iz snovaTim stručnjaka okupljenih na sajtu "Worth1000" ponudio je ljubiteljima arhitekture bogatu „trpezu“. Bajkoviti dvorci ili neobične građevine iz futurističkih filmova već su deo snova stručnjaka koji žele da naprave objekte od kojih zastaje dah, ali i onih koji žude za neobičnim domom.

Ujedinjeni Arapski Emirati uglavnom okupiraju svetsku pažnju kada je reč o inovativnom urbanom planiranju.

Moderna arhitektonska dostignuća često zadivljuju posmatrače, ali, ipak, neke projekte je još nemoguće realizovati.

Kreativni tim stručnjaka okupljen na sajtu Worth1000.com, pokazao je svoju maštovitost kada je u pitanju korišćenje Fotošopa u arhitekturi i osmislio domove iz snova.

„Građevine budućnosti" su bajkoviti dvorci, a neke od njih deluju kao da su precrtane iz futurističkih filmova.

Oni koji žele neobičan dom i ne žale sredstva podstaći će stručnjake da smisle kako da naprave neke od prikazanih kuća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik