Atlantska plovidba: Potpisan ugovor o gradnji nove poslovne zgrade

Bez autora
Oct 24 2011

Nakon provedenog natječaja za glavnog izvođača radova gradnje nove poslovno stambene zgrade Atlantske plovidbe, te nakon izvršene analize svih pristiglih ponuda i odabira najpovoljnije, danas je potpisan ugovor o građenju između Atlantske plovidbe i splitskog Tromonta na temelju kojeg će Tromont, kao glavni izvođač, voditi radove izgradnje nove poslovno stambene zgrade. Inače, uz glavnog izvođača Tromonta radove će u pojedinim fazama izgradnje izvoditi još i zagrebačke tvrtke Geotehnika Inženjering i Kamgrad na temelju sporazuma o poslovnoj suradnji koji su sklopile sa Tromontom. Potpisani ugovor o građenju će stupiti na snagu nakon što se ispuni još nekoliko preduvjeta predviđenih samim ugovorom.

Atlantska plovidba: Potpisan ugovor o gradnji nove poslovne zgradeNakon provedenog natječaja za glavnog izvođača radova gradnje nove poslovno stambene zgrade Atlantske plovidbe, te nakon izvršene analize svih pristiglih ponuda i odabira najpovoljnije, danas je potpisan ugovor o građenju između Atlantske plovidbe i splitskog Tromonta na temelju kojeg će Tromont, kao glavni izvođač, voditi radove izgradnje nove poslovno stambene zgrade.

Inače, uz glavnog izvođača Tromonta radove će u pojedinim fazama izgradnje izvoditi još i zagrebačke tvrtke Geotehnika Inženjering i Kamgrad na temelju sporazuma o poslovnoj suradnji koji su sklopile sa Tromontom.

Potpisani ugovor o građenju će stupiti na snagu nakon što se ispuni još nekoliko preduvjeta predviđenih samim ugovorom, izvijestili su iz Atlantske plovidbe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik