Austrijski "Ajmaks" planira investicije u Staroj Pazovi

Austrijska kompanija "Ajmaks" (Eyemaxx), koja se bavi izgradnjom poslovnog prostora, biznis parkova i logističkih centara, zainteresovana je da investira u Staroj Pazovi. "Ajmaks" planira snažan ulazak na istočnoevropsko tržište, investirajući u Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji, Ukrajini i u drugim zemljama regiona. Ta kompanija je, kako je objavila opština, samo jedna od 20 investitora iz Nemačke i Austrije koji će u septembru posetiti Staru Pazovu, kako bi se bolje upoznali sa njenim kapacitetima i uverili u odličan geografski položaj. Prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović je na poziv našeg ambasadora u Austriji Milovana Božinovića nedavno posetio Beč, gde je predstavio opštinu i razgovarao o budućim investicijama koje Austrija i Nemačka planiraju u našoj državi.

Austrijski "Ajmaks" planira investicije u Staroj PazoviAustrijska kompanija "Ajmaks" (Eyemaxx), koja se bavi izgradnjom poslovnog prostora, biznis parkova i logističkih centara, zainteresovana je da investira u Staroj Pazovi.

"Ajmaks" planira snažan ulazak na istočnoevropsko tržište, investirajući u Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji, Ukrajini i u drugim zemljama regiona, prenosi portal "Građevinarstvo.com".

Ta kompanija je, kako je objavila opština, samo jedna od 20 investitora iz Nemačke i Austrije koji će u septembru posetiti Staru Pazovu, kako bi se bolje upoznali sa njenim kapacitetima i uverili u odličan geografski položaj.

Prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović je na poziv našeg ambasadora u Austriji Milovana Božinovića nedavno posetio Beč, gde je predstavio opštinu i razgovarao o budućim investicijama koje Austrija i Nemačka planiraju u našoj državi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik