Bageri ponovno u akciji

Bez autora
Sep 27 2012

U Istri se ruše dva bespravno sagrađena objekta. Jedan vlasnik uklanja sam, a drugi ruši tvrtka koju je angažirala država. U dosadašnjoj fazi uklanjanja, koja je počela sredinom rujna 2012., na području Istarske županije investitori su sami uklonili 7 građevina. Od danas ruše bageri koje isključivo angažira država, a trošak snose investitori. Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak i danas je u Varaždinu pozvao građane da krenu u legalizaciju ilegalno izgrađenih objekata uz poruku da će se svakog tjedna rušiti pet do deset objekata, ne samo u priobalju, nego i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Krenulo se s rušenjem i nema prestanka, svaki tjedan ide novi spisak.

Bageri ponovno u akcijiU Istri se ruše dva bespravno sagrađena objekta. Jedan vlasnik uklanja sam, a drugi ruši tvrtka koju je angažirala država.

U dosadašnjoj fazi uklanjanja, koja je počela sredinom rujna 2012., na području Istarske županije investitori su sami uklonili 7 građevina. Od danas ruše bageri koje isključivo angažira država, a trošak snose investitori.

Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak i danas je u Varaždinu pozvao građane da krenu u legalizaciju ilegalno izgrađenih objekata uz poruku da će se svakog tjedna rušiti pet do deset objekata, ne samo u priobalju, nego i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Krenuli smo s rušenjem i nema prestanka, svaki tjedan ide novi spisak, rekao je Vrdoljak.

Kazao je da mu je drago da su prvi tjedan, kada su poslane obavijesti o rušenju osam objekata, sve te objekte vlasnici sami srušili, i to zato, dodao je, jer im je to puno jeftinije. Mi zasada nismo potrošili tisuću kuna za rušenje, a srušeni su brojni objekti; imamo dovoljno osiguranih sredstava za kontinuirano rušenje sljedećih godina i nemojte se ljudi igrati, poručio je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik