Colliers International počinje sa prodajom ekskluzivnih Royal Apartmana na Dedinju

Bez autora
Jul 07 2010

Ovog meseca Colliers International otpočinje ekskluzivnu prodaju stanova u modernom stambenom objektu Royal Apartments na Dedinju. U ponudi je 21 stan vrhunskog kvaliteta, površina od 130 m2 do 205 m2, kao i penthouse apartmani od 210m2 do 236m2. Ekskluzivnosti ovog objekata doprinosi privatni wellness centar u okviru zgrade, rezervisan isključivo za stanare, i otvoreni bazen iza zgrade u prijatnom, prirodnom abijentu. Stanari će takođe raspolagati podzemnim parkingom sa velikim brojem parking mesta. Završetak izgradnje se planira za kraj 2010. Objekat je osmišljen tako da svim svojim karakteristikama i kvalitetima može da odgovori na najviše zahteve savremenog života. Nalazi se na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji, izdvojen od gradske vreve, a u blizini glavnih gradskih saobraćajnica i autoputa. Od centralnog gradskog jezgra objekat je udaljen nepunih 2km. U bliskom okruženju objekta nalaze se atraktivna mesta za rekreaciju, Hajd-park, Košutnjak, Topčiderski park, kupalište Ada ciganlija.

Colliers International počinje sa prodajom ekskluzivnih Royal Apartmana na DedinjuOvog meseca Colliers International otpočinje ekskluzivnu prodaju stanova u modernom stambenom objektu Royal Apartments na Dedinju.

U ponudi je 21 stan vrhunskog kvaliteta, površina od 130 m2 do 205 m2, kao i penthouse apartmani od 210m2 do 236m2.

Ekskluzivnosti ovog objekata doprinosi privatni wellness centar u okviru zgrade, rezervisan isključivo za stanare, i otvoreni bazen iza zgrade u prijatnom, prirodnom abijentu. Stanari će takođe raspolagati podzemnim parkingom sa velikim brojem parking mesta. Završetak izgradnje se planira za kraj 2010.

Objekat je osmišljen tako da svim svojim karakteristikama i kvalitetima može da odgovori na najviše zahteve savremenog života. Nalazi se na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji, izdvojen od gradske vreve, a u blizini glavnih gradskih saobraćajnica i autoputa. Od centralnog gradskog jezgra objekat je udaljen nepunih 2km. U bliskom okruženju objekta nalaze se atraktivna mesta za rekreaciju, Hajd-park, Košutnjak, Topčiderski park, kupalište Ada ciganlija.

Eksterijer objekta je u prirodnom kamenu, prijatnog i toplog kolorita. Sve stanove karakteriše prostrana, veoma osvetljena dnevna zona, terasa velike površine, nezavisan spavaći blok, dečji blok, i tehničke prostorije (garderobe, ostave, perionice). Ono što razlikuje ovaj objekat i što unapređuje kvalitet svakodnevnog života u njemu, jeste wellness centar na površini od oko 250m2. U okviru te celine planira se se teretana, sala za rekreaciju (igraonica za decu), sauna i sanitarni blok sa tuševima. Interni wellness štedi vreme i novac za neke od najvažnijih dnevnih sadržaja.

Prostor wellness centra orjentisan je ka otvorenom bazenu. Bazen sa platoom za sunčanje koji ga okružuje smešten je u dvorištu iza objekta, na južnoj strani, zaštićen od buke i gradske dinamike.

Maja Šahbaz, generalni menadžer Colliers-a u Srbiji, izjavila je: „Veoma smo zadovoljni što postoji kontinuirana saradnja između Colliers-a i velikih investitora na tržištu. Projekti koje Colliers predstavlja tradicionalno se izdvajaju svojim visokim kvalitetom, a mi ćemo sa svoje strane svakako doprineti da proces prodaje bude brz i efikasan i učiniti kupce zadovoljnim.”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik