Država prodaje 33 stana na atraktivnim lokacijama u Zagrebu

Bez autora
Feb 12 2018

Ministarstvo državne imovine na prodaju nudi 33 stana u središtu Zagreba. Mahom je riječ o vrlo atraktivnim lokacijama u srcu grada, no i nekretninama koje su, kako se navodi i u opisu stanova, trošnim i vrlo loše održavanim prostorima s vlagom, nerijetko i bez sanitarnog čvora i grijanja. Ponude će se prikupljati do 23. ožujka, a sve nekretnine bit će otvorene za razgledavanje od 6. do 16. ožujka. Adrese i opisi stanova, te fotografije objavljene su na stranicama Ministarstva državne imovine. Najvrjedniji u ponudi stan je u Dežmanovoj, čijih se 102 četvorna metra nudi za minimalno 1,27 milijuna kuna, te stan u Vlaškoj 126 od 93 kvadrata za koje se traži 1,10 milijuna kuna, te u Mihanovićevoj 16, za koji je istaknuta početna cijena od 1,06 milijuna kuna.

Država prodaje 33 stana na atraktivnim lokacijama u ZagrebuMinistarstvo državne imovine na prodaju nudi 33 stana u središtu Zagreba. Mahom je riječ o vrlo atraktivnim lokacijama u srcu grada, no i nekretninama koje su, kako se navodi i u opisu stanova, trošnim i vrlo loše održavanim prostorima s vlagom, nerijetko i bez sanitarnog čvora i grijanja.

Ponude će se prikupljati do 23. ožujka, a sve nekretnine bit će otvorene za razgledavanje od 6. do 16. ožujka. Adrese i opisi stanova, te fotografije objavljene su na stranicama Ministarstva državne imovine.

Najvrjedniji u ponudi stan je u Dežmanovoj, čijih se 102 četvorna metra nudi za minimalno 1,27 milijuna kuna, te stan u Vlaškoj 126 od 93 kvadrata za koje se traži 1,10 milijuna kuna, te u Mihanovićevoj 16, za koji je istaknuta početna cijena od 1,06 milijuna kuna.

Najmanji su stanovi u ulici Fra Filipa Grabovca 6, njih tri veličine 16 četvornih metara, a nude se po cijeni od 70-ak tisuća kuna. U ponudi su još stanovi u Ilici, Maksimirskoj, Novoj Vesi, Gundulićevoj, Kušlanovoj, Livadićevoj, Mihanovićevoj, Petrinjskoj, Petrovoj, Tuškanovoj, Babonićevoj, Demetrovoj, Heinzelovoj, Dežmanovoj...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik