Energoprojekt dobio posao u Alžiru

Bez autora
Jan 24 2012

Građevinska firma Energoprojekt sklopila je novi posao u Alžiru vredan 1,7 miliona evra, a reč je o konsultantskim uslugama u izgradnji brana. Energoprojekt Hidroinženjering i Nacionalna agencija za brane i transfere Alžira zaključili su početkom godine dva nova ugovora o izradi idejnih projekata i tenderske dokumentacije za izgradnju dve brane - Bouzina, u regionu Batna, i Tarzout, u regionu Chlef. "Brana Bouzina je BCR tipa, visine 63 metara, dok je Tarzout nasuta brana sa glinenim jezgrom, visine 60 metara". Rok za realizaciju projekata je 15 meseci.

Energoprojekt dobio posao u AlžiruGrađevinska firma Energoprojekt sklopila je novi posao u Alžiru vredan 1,7 miliona evra, a reč je o konsultantskim uslugama u izgradnji brana.

Energoprojekt Hidroinženjering i Nacionalna agencija za brane i transfere Alžira zaključili su početkom godine dva nova ugovora o izradi idejnih projekata i tenderske dokumentacije za izgradnju dve brane - Bouzina, u regionu Batna, i Tarzout, u regionu Chlef, saopštio je holding Energoprojekt posredstvom Beogradske berze.

"Brana Bouzina je BCR tipa, visine 63 metara, dok je Tarzout nasuta brana sa glinenim jezgrom, visine 60 metara", dodaje se u saopštenju beogradske kompanije.

Rok za realizaciju projekata je 15 meseci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik