“Energoprojektu” posao u Rusiji i Alžiru

Bez autora
May 08 2012

Kompanija “Energoprojekt visokogradnja” ugovorila je posao u Rusiji vredan 7,9 miliona evra. “Energoprojekt Visokogradnja” i investitor Fond stambene izgradnje grada Siktivkara zaključili su ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na objektu stambene zgrade u gradu Siktivkaru. Rok za realizaciju projekta je septembar 2013. godine. “Energoprojekt Hidroinženjering” i Nacionalna agencija za brane i transfere Alžira, zaključili su krajem aprila ove godine tri nova ugovora o izradi izvođačkih projekata, tehničkoj pomoći i nadzoru na izgradnji tri brane - Seklafa, Beni Slimane i Soubella. Brana Seklafa je betonska brana visine 47 metara, dok su Beni Slimane i Soubella nasute brane, visine 66 i 67 metara, respektivno.

„Energoprojektu” posao u RusijiKompanija “Energoprojekt visokogradnja” ugovorila je posao u Rusiji vredan 7,9 miliona evra.

“Energoprojekt Visokogradnja” i investitor Fond stambene izgradnje grada Siktivkara zaključili su ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na objektu stambene zgrade u gradu Siktivkaru. Rok za realizaciju projekta je septembar 2013. godine.

“Energoprojekt Hidroinženjering” i Nacionalna agencija za brane i transfere Alžira, zaključili su krajem aprila ove godine tri nova ugovora o izradi izvođačkih projekata, tehničkoj pomoći i nadzoru na izgradnji tri brane - Seklafa, Beni Slimane i Soubella. Brana Seklafa je betonska brana visine 47 metara, dok su Beni Slimane i Soubella nasute brane, visine 66 i 67 metara, respektivno.

Ukupna vrednost zaključenih ugovora iznosi 11 miliona evra, a rok za realizaciju projekata je 46 meseci.

Konsolidovani finansijski izveštaji kompanije pokazuju da je “Energoprojekt” u protekloj godini značajno smanjio svoje finansijske obaveze. Dugoročne obaveze na kraju 2011. godine smanjene su za 61,5 posto na 785,6 miliona dinara.

Dugoročni krediti pali su za 55 posto na 732,4 miliona dinara. Kratkoročne finansijske obaveze ovog građevinara smanjene su za petinu sa 3,2 milijarde dinara na kraju 2010. godine na 2,6 milijardi dinara koliko su iznosile poslednjeg dana decembra 2011.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik