Godišnjica gradačačke firme: Promet uvećan za dva miliona maraka

Bez autora
Jan 09 2012

Gradačačka firma za građevinarstvo, projektovanje, proizvodnju i turizam "Džena" obilježila je 15 godina postojanja. Firma je stasala i opstala zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi radova, što potvrđuju i poslovni partneri. Lani su imali za oko dva miliona maraka veći promet nego u 2010. Upustili su se i u proizvodnju čeličnih konstrukcija, aluminijske i plastične stolarije i projektovanje i zaposlili desetak novih radnika. "Džena" je gradila "Cimosov" pogon u Srebrenici, Trening centar za UNDP BiH u Potočarima, obnavljala zgrade "Elektroprivrede" u Gračanici, Živinicama, Tuzli i Gradačcu, zgradu FIS Viteza u Gračanici. Potpisali su sporazume o održavanju objekata UKC-a Tuzla i vanjskom uređenju sportske dvorane Pirota u Travniku, što će biti neki od najznačajnijih projekata u ovoj godini.

Godišnjica gradačačke firme: Promet uvećan za dva miliona marakaGradačačka firma za građevinarstvo, projektovanje, proizvodnju i turizam "Džena" obilježila je 15 godina postojanja.

Prema riječima vlasnika Hasana Topčagića, firma je stasala i opstala zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi radova, što potvrđuju i poslovni partneri.

- Lani smo imali za oko dva miliona maraka veći promet nego u 2010. Upustili smo se i u proizvodnju čeličnih konstrukcija, aluminijske i plastične stolarije i projektovanje i zaposlili desetak novih radnika - kaže Topčagić.

"Džena" je, između ostalog, gradila "Cimosov" pogon u Srebrenici, Trening centar za UNDP BiH u Potočarima, obnavljala zgrade "Elektroprivrede" u Gračanici, Živinicama, Tuzli i Gradačcu, zgradu FIS Viteza u Gračanici...

- Potpisali smo sporazume o održavanju objekata UKC-a Tuzla i vanjskom uređenju sportske dvorane Pirota u Travniku, što će biti neki od najznačajnijih projekata u ovoj godini - ističe Topčagić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik