Grad Varaždin tuži kompaniju Varteks i traži da iseli

Bez autora
Mar 17 2011

Grad Varaždin tužio je kompaniju Varteks zbog neplaćanja zakupa gradskih prostora u užoj gradskoj jezgi i traži da Varteks i njihovi najmoprimci isele iz tih prostora kako bi ih grad mogao normalno iznajmljivati. Radi se o 8 poslovnih prostora smještenih u Gajevoj, Gundulićevoj i Kukuljevićevojh ulici u užem centru Varaždina. Ti su prostori u zakupu kompanije Varteks koja ih je iznajmila drugim trgovačkim društvima. Ta trgovačka društva možda i plaćaju najam Varteksu, ali Varteks već duže vrijeme ne plaća zakup tih prostora Gradu Varaždinu i zato su ih odlučili tužiti. Grad Varaždin bilježi velike gubitke zbog toga jer Varteks ne plaća ništa. Riječ je o atraktivnim poslovnim prostorima od kojih bi grad mogao imati veliku financijsku korist.

Grad Varaždin tuži kompaniju Varteks i traži da iseliGrad Varaždin tužio je kompaniju Varteks zbog neplaćanja zakupa gradskih prostora u užoj gradskoj jezgi i traži da Varteks i njihovi najmoprimci isele iz tih prostora kako bi ih grad mogao normalno iznajmljivati.

Radi se o 8 poslovnih prostora smještenih u Gajevoj, Gundulićevoj i Kukuljevićevojh ulici u užem centru Varaždina. Ti su prostori u zakupu kompanije Varteks koja ih je iznajmila drugim trgovačkim društvima.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok ističe da ta trgovačka društva možda i plaćaju najam Varteksu, ali Varteks već duže vrijeme ne plaća zakup tih prostora Gradu Varaždinu i zato su ih odlučili tužiti.

Grad Varaždin bilježi velike gubitke zbog toga jer nam Varteks ne plaća ništa. Riječ je o atraktivnim poslovnim prostorima od kojih bi grad mogao imati veliku financijsku korist. Znam da je situacija u Varteksu teška, ali oni niti nemaju svoju robu u tim prostorima nego ih iznajmljuju - istaknuo je Čehok.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik