Građevinske firme iz RS: Manja vrijednost izvršenih radova u inostranstvu

Bez autora
May 10 2010

Vrijednost izvršenih građevinskih radova koje su firme iz Republike Srpske /RS/ obavile u inostranstvu u prvom kvartalu ove godine iznosila je 3,98 miliona KM i za 30,7 odsto je manja nego u istom periodu prošle godine. Od ukupne vrijednosti u oblasti niskogradnje urađeno je poslova u vrijednosti od 2,22 miliona KM, a 1,77 miliona u visokogradnji. Prema zemlji izvođenja radova, u Crnoj Gori je urađeno poslova u vrijednosti 1,78 miliona KM, a u Njemačkoj 1,5 miliona KM. Ukupna vrijednost novih ugovora za izvođenje radova u prvom kvartalu ove godine je 3,79 miliona KM i manja je za 44 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Građevinske firme iz RS: Manja vrijednost izvršenih radova u inostranstvuVrijednost izvršenih građevinskih radova koje su firme iz Republike Srpske /RS/ obavile u inostranstvu u prvom kvartalu ove godine iznosila je 3,98 miliona KM i za 30,7 odsto je manja nego u istom periodu prošle godine, podaci su Zavoda za statistiku RS.

Od ukupne vrijednosti u oblasti niskogradnje urađeno je poslova u vrijednosti od 2,22 miliona KM, a 1,77 miliona u visokogradnji.

Prema zemlji izvođenja radova, u Crnoj Gori je urađeno poslova u vrijednosti 1,78 miliona KM, a u Njemačkoj 1,5 miliona KM.

Ukupna vrijednost novih ugovora za izvođenje radova u prvom kvartalu ove godine je 3,79 miliona KM i manja je za 44 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik