IGH za 16,5 milijuna kuna isplatio Konstruktor i preuzeo tvrtku Kila

Bez autora
Apr 05 2010

Institut građevinarstva Hrvatske (IGH) za 16,5 milijuna kuna kupio je od splitskog Konstruktora 50 posto tvrtke Kila i tako postao njezin stopostotni vlasnika. IGH i Konstruktor svojevremeno su osnovali tvrtku Kila s planom da na zemljištu na sjeveroistočnom rubu Splita, na predjelu Kila, podignu ukupno 100 tisuća četvornih metara stambenog i poslovnog prostora vrijednosti 75 milijuna eura. Dio stanova namjeravali su graditi po programu poticane stanogradnje, a cijeli projekt trebao je biti realiziran prema rješenju arhitekte Ante Kuzmanića.

IGH za 16,5 milijuna kuna isplatio Konstruktor i preuzeo tvrtku KilaInstitut građevinarstva Hrvatske (IGH)  za 16,5 milijuna kuna kupio je od splitskog Konstruktora 50 posto tvrtke Kila i tako postao njezin stopostotni vlasnik, objavila je Zagrebačka burza.

IGH i Konstruktor svojevremeno su osnovali tvrtku Kila s planom da na zemljištu na sjeveroistočnom rubu Splita, na predjelu Kila, podignu ukupno 100 tisuća četvornih metara stambenog i poslovnog prostora vrijednosti 75 milijuna eura.

Dio stanova namjeravali su graditi po programu poticane stanogradnje, a cijeli projekt trebao je biti realiziran prema rješenju arhitekte Ante Kuzmanića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik