Izdate 264 građevinske dozvole

Bez autora
Aug 27 2017

U Crnoj Gori su u drugom kvartalu ove godine izdate 264 građevinske dozvole, pokazuju podaci Monstata. Od ukupnog broja izdatih dozvola, na pojedince se odnosi 163, a na kompanije 101. Ukoliko se posmatraju broj stanova i njihova površina, prema izdatim građevinskim dozvolama u drugom kvartalu predviđeno je građenje 959 stanova ukupne površine od 65,43 hiljade metara kvadratnih, kazali su iz Monstata. Statističari su objasnili da su ti podaci prikupljeni izvještajnom metodom na osnovu obrasca Kvartalni izvještaj o građevinskim dozvolama. Administrativni izvor podataka su Ministarstvo održivog razvoja i turizma i organi lokalnih samouprava.

Izdate 264 građevinske dozvoleU Crnoj Gori su u drugom kvartalu ove godine izdate 264 građevinske dozvole, pokazuju podaci Monstata.

Od ukupnog broja izdatih dozvola, na pojedince se odnosi 163, a na kompanije 101.

"Ukoliko se posmatraju broj stanova i njihova površina, prema izdatim građevinskim dozvolama u drugom kvartalu predviđeno je građenje 959 stanova ukupne površine od 65,43 hiljade metara kvadratnih", kazali su iz Monstata.

Statističari su objasnili da su ti podaci prikupljeni izvještajnom metodom na osnovu obrasca Kvartalni izvještaj o građevinskim dozvolama.

Administrativni izvor podataka su Ministarstvo održivog razvoja i turizma i organi lokalnih samouprava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik