Izgradnja stanova sredstvima iz kredita Razvojne banke

Bez autora
Oct 02 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić najavio je da će Ugovor o kreditu Razvojne banke Saveta Evrope, koji je namenjen izgradnji socijalnih stanova, biti ratifikovan u Skupštini Srbije početkom oktobra. Sredstvima iz tog kredita biće izgrađeno nekoliko hiljada stanova u Srbiji, od čega nekoliko stotina u Nišu.Niš je ispunio svoje obaveze u donošenju planskih dokumenata u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji, a u učinjen je veliki napredak u pogledu preseljenja katastra nepokretnosti i imovinskih lista iz suda u katastar.

Izgradnja stanova sredstvima iz kredita Razvojne bankeMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić najavio je da će Ugovor o kreditu Razvojne banke Saveta Evrope, koji je namenjen izgradnji socijalnih stanova, biti ratifikovan u Skupštini Srbije početkom oktobra.

Sredstvima iz tog kredita biće izgrađeno nekoliko hiljada stanova u Srbiji, od čega nekoliko stotina u Nišu.

Niš je ispunio svoje obaveze u donošenju planskih dokumenata u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji, a u učinjen je veliki napredak u pogledu preseljenja katastra nepokretnosti i imovinskih lista iz suda u katastar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik