Jeftiniji stanovi plod suradnje Erste banke i građevinara

Bez autora
Mar 11 2012

Erste&Steiermärkische Bank d.d. u suradnji s više od 40 građevinskih tvrtki ponudila je povoljnije uvjete za kupnju više od 600 stanova od kojih se većina nalazi na području Zagreba. Povoljniji uvjetima kreditiranja i snižene cijene stanova glavne su karakteristike ove primamljujuće ponude. Prema sniženim cijenama kvadrat stana stajat će od 890 do 2900 eura, ovisno o graditelju. Povoljnije kreditiranje koje Erste sada nudi uključuje fiksnu kamatnu stopu od 4,5% za prve četiri godine otplate kredita nakon čega se kamata usklađuje s redovitom kamatnom stopom za stambene kredite u Erste banci. Prednost je svakako i odobravanje stambenog kredita bez naknade za njegovu obradu, omjer hipoteke 1:1, a realizacija kredita omogućena je uz povoljnije instrumente osiguranja, bez garantnog depozita. Iznos kredita kreće se od 20.000 do 500.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, a povoljniji uvjeti kupnje stana bit će u ponudi do kraja ove godine.

Jeftiniji stanovi plod suradnje Erste banke i građevinaraErste&Steiermärkische Bank d.d. u suradnji s više od 40 građevinskih tvrtki ponudila je povoljnije uvjete za kupnju više od 600 stanova od kojih se većina nalazi na području Zagreba.

Povoljniji uvjetima kreditiranja i snižene cijene stanova glavne su karakteristike ove primamljujuće ponude. Prema sniženim cijenama kvadrat stana stajat će od 890 do 2900 eura, ovisno o graditelju.

Povoljnije kreditiranje koje Erste sada nudi uključuje fiksnu kamatnu stopu od 4,5% za prve četiri godine otplate kredita nakon čega se kamata usklađuje s redovitom kamatnom stopom za stambene kredite u Erste banci. Prednost je svakako i odobravanje stambenog kredita bez naknade za njegovu obradu, omjer hipoteke 1:1, a realizacija kredita omogućena je uz povoljnije instrumente osiguranja, bez garantnog depozita. Iznos kredita kreće se od 20.000 do 500.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, a povoljniji uvjeti kupnje stana bit će u ponudi do kraja ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik