Jones Lang LaSalle dobio priznanje Eurobuild 2011

Bez autora
Dec 14 2011

Na dodeli Eurobuild nagrada u Varšavi, 8. decembra 2011. godine, Jones Lag LaSalle, kompanije koja se bavi savetodavnim poslovima u oblasti finansija i poslovanja nekretninama, dobila je nagradu za najbolju agenciju za poslovanje u oblasti investicija u srednjoj i istočnoj Evropi. Takođe, poljska kancelarija Jones Lang LaSalle je dobila jedinstvenu “grand slam“ nagradu za tri agencijske priznanja godine: Agencija za kancelarijske prostore, Agencija za maloprodajne prostore i Agencija za skladišne prostore godine na Eeurobuild nagradama. Jones Lang LaSalle je postigao jedinstveni uspeh u istoriji sličnih takmičenja koja se održavaju u regionu osvojivši nagrade za sve agencijske poslove, po odluci nezavisnog žirija koji je sastavljen od 170 vodećih kompanija iz oblasti nekretnina. Proces glasanja je nadgledala kompanija KPMG.

Jones Lang LaSalle dobio priznanje Eurobuild 2011Na dodeli Eurobuild nagrada u Varšavi, 8. decembra 2011. godine, Jones Lag LaSalle, kompanije koja se bavi savetodavnim poslovima u oblasti finansija i poslovanja nekretninama, dobila je nagradu za najbolju agenciju za poslovanje u oblasti investicija u srednjoj i istočnoj Evropi.

Takođe, poljska kancelarija Jones Lang LaSalle je dobila jedinstvenu “grand slam“ nagradu za tri agencijske priznanja godine: Agencija za kancelarijske prostore, Agencija za maloprodajne prostore i Agencija za skladišne prostore godine na Eeurobuild nagradama.

Jones Lang LaSalle je postigao jedinstveni uspeh u istoriji sličnih takmičenja koja se održavaju u regionu osvojivši nagrade za sve agencijske poslove, po odluci nezavisnog žirija koji je sastavljen od 170 vodećih kompanija iz oblasti nekretnina. Proces glasanja je nadgledala kompanija KPMG.

Džon Dakvort Izvršni direktor Jones Lang LaSalle Poljska i direktor za srednju, istočnu i jugoistočnu Evropu je rekao: “Nagrade su svedočanstvo kontinuiranog poverenja u Jones Lang LaSalle od strane naših klijenata kojima omogućavamo postizanje željenih rezultata u poslovanju nekretninama. Mi smo veoma srećni što naš trud zapažen, i ja sam oduševljen i ponosan na timove koji su nagrađeni.“

Eurobuild nagrade odaju priznanje i nagrađuju uspeh i dinamičnost na tržištu na tržištu nekretninama širom regiona srednje i istočne Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik