Jubilej „Energoprojekta“

Bez autora
May 26 2011

Najveća srpska građevinska kompanija „Energoprojekt“ obeležila je u četvrtak 60 godina od osnivanja. Predsednik Srbije Boris Tadić je na svečanosti povodom jubileja rekao da ulogu ove kompanije vidi u izgradnji veoma važnih infrastrukturnih projekata u zemlji. Bez radnika i inženjera na gradilištima nema prosperiteta zaposlenih u „Energoprojektu“. Država neće imati milosti prema „Energoprojektu“, jer se očekuje da bude vodeća kompanija u toj oblasti u zemlji i među najznačajnijima u svetu, kao što je to bilo 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. Vlada Srbije vidi „Energoprojekt“ kao veoma važnog strateškog partnera za našu zemlju, ova kompanija učestvovaće u projektima izgradnje topionice u RTB Bor u vrednosti od oko 200 miliona evra, kao i na izgradnji stanova na mestu nekadašnje kasarne „4. juli“ na Voždovcu.

Jubilej „Energoprojekta“Najveća srpska građevinska kompanija „Energoprojekt“ obeležila je u četvrtak 60 godina od osnivanja.

Predsednik Srbije Boris Tadić je na svečanosti povodom jubileja rekao da ulogu ove kompanije vidi u izgradnji veoma važnih infrastrukturnih projekata u zemlji.

- Bez radnika i inženjera na gradilištima nema prosperiteta zaposlenih u „Energoprojektu“ - naglasio je Tadić.

- Država neće imati milosti prema „Energoprojektu“, jer očekujemo da bude vodeća kompanija u toj oblasti u zemlji i među najznačajnijima u svetu, kao što je to bilo 70-ih i 80-ih godina prošlog veka.

Ministar ekonomije Nebojša Ćirić istakao je da Vlada Srbije vidi „Energoprojekt“ kao veoma važnog strateškog partnera za našu zemlju i naveo da će ova kompanija učestvovati u projektima izgradnje topionice u RTB Bor u vrednosti od oko 200 miliona evra, kao i na izgradnji stanova na mestu nekadašnje kasarne „4. juli“ na Voždovcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik