KD fondovi kupili Austria Trend Hotel

Bez autora
Dec 16 2018

Nekretninski fond KD AFV3 koji je u sastavu grupacije KD fondova, preuzeo je društvo CA Immobilien Anlagen. Radi se o vlasniku ljubljanskog Austria Trend Hotela. O tom se poslu neslužbeno govorilo već dva mjeseca, a sada se priča očito privela kraju. Spomenutim hotelom od 2008. upravlja hotelski brend Austria Trend Hotel, koji je u vlasništvu bečke kompanije Verkersbüro. Upravlja s 28 hotela, većina njih je smještena u Beču. Hotel u Ljubljani ima 214 soba, među njima i dva predsjednička apartmana. Prema neslužbenim informacijama, ugovor o najmu i upravljanju ljubljanskog hotela vrijedi još pet godina.

KD fondovi kupili Austria Trend HotelNekretninski fond KD AFV3 koji je u sastavu grupacije KD fondova, preuzeo je društvo CA Immobilien Anlagen.

Radi se o vlasniku ljubljanskog Austria Trend Hotela. O tom se poslu neslužbeno govorilo već dva mjeseca, a sada se priča očito privela kraju.

Spomenutim hotelom od 2008. upravlja hotelski brend Austria Trend Hotel, koji je u vlasništvu bečke kompanije Verkersbüro.

Upravlja s 28 hotela, većina njih je smještena u Beču. Hotel u Ljubljani ima 214 soba, među njima i dva predsjednička apartmana.

Prema neslužbenim informacijama, ugovor o najmu i upravljanju ljubljanskog hotela vrijedi još pet godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik