Konkurs za građane krajem ljeta

Bez autora
Jun 29 2010

Vlada je za projekat „Hiljadu plus stanova” otvorila veb-sajt www.1000plus.me putem kojeg će domaćinstva koja nemaju riješeno stambeno pitanje moći da jednostavnije dođu do informacija. Na novom sajtu već je objavljen oglas za građevinske kompanije, informacije o konceptu, kao i niz pitanja i odgovora vezanih za razne aspekte projekta. Od 23. jula na sajtu će se naći i oglas za banke, a za građane će biti objavljen 3. septembra, od kada će u funkciji biti i info-centar na telefonski broj 19915, kao i interaktivna mapa Crne Gore sa ponudom stanova koji su ispunili uslove za učešće u projektu „Hiljadu plus stanova”.

Konkurs za građane krajem ljetaVlada je za projekat „Hiljadu plus stanova” otvorila veb-sajt www.1000plus.me putem kojeg će domaćinstva koja nemaju riješeno stambeno pitanje moći da jednostavnije dođu do informacija.

Na novom sajtu već je objavljen oglas za građevinske kompanije, informacije o konceptu, kao i niz pitanja i odgovora vezanih za razne aspekte projekta, saopšteno je iz Ministarstva za uređenje prostora i zaštite životne sredine.

Od 23. jula na sajtu će se naći i oglas za banke, a za građane će biti objavljen 3. septembra, od kada će u funkciji biti i info-centar na telefonski broj 19915, kao i interaktivna mapa Crne Gore sa ponudom stanova koji su ispunili uslove za učešće u projektu „Hiljadu plus stanova”.

Ministarstvo realizuje projekat u saradnji sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope i crnogorskim bankama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik