Konkurs za gradnju stambenih objekata na selu

Bez autora
Mar 15 2010

Inženjerska komora Srbije raspisala konkurs za poboljšanje načina i tehnologije gradnje stambenih objekata u selima Lepa Srbija, koji će biti otvoren do 13. maja. Cilj konkursa je da na osnovu najboljih radova žiri i nagrađeni timovi naprave priručnik za graditelje. Autori koji budu nagrađeni su u obavezi da izrade projektnu dokumentaciju za nagrađeni rad i uzorni primer i ogledni objekat. Tri projekta će finansirati IKS u vidu nagrade od po 300.000 dinara, a u saradnji sa zainteresovanim lokalnim samoupravama projekti će biti dodeljeni graditeljima pod uslovom da budu izvedeni uz nadzor članova IKS-a. Potrebno je da učesnici konkursa rešenja prilagode regionalnim karakteristikama za planinska područja, Šumadiju, Pomoravlje i Vojvodinu. Učesnici konkursa moraju biti članovi IKS-a.

Konkurs za gradnju stambenih objekata na seluInženjerska komora Srbije raspisala konkurs za poboljšanje načina i tehnologije gradnje stambenih objekata u selima Lepa Srbija, koji će biti otvoren do 13. maja.

Cilj konkursa je da na osnovu najboljih radova žiri i nagrađeni timovi naprave priručnik za graditelje.

Autori koji budu nagrađeni su u obavezi da izrade projektnu dokumentaciju za nagrađeni rad i uzorni primer i ogledni objekat.

Tri projekta će finansirati IKS u vidu nagrade od po 300.000 dinara, a u saradnji sa zainteresovanim lokalnim samoupravama projekti će biti dodeljeni graditeljima pod uslovom da budu izvedeni uz nadzor članova IKS-a.

Potrebno je da učesnici konkursa rešenja prilagode regionalnim karakteristikama za planinska područja, Šumadiju, Pomoravlje i Vojvodinu.

Učesnici konkursa moraju biti članovi IKS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik