Konkurs za nevladine organizacije iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstva

Bez autora
Mar 06 2012

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2012. godini za realizaciju projektnih aktivnosti udruženja građana sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine u 2012. godini, iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstva, kojima će se promovisati urbano, arhitektonsko i graditeljsko nasleđe, princip pristupačnosti, univerzalnog dizajna, energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih izvora energije. Registrovana udruženja građana sa teritorije AP Vojvodine imaju pravo na dodelu sredstava za jedan projekat. Ukupan iznos planiranih sredstava za dodelu po ovom javnom konkursu iznosi 2,80 miliona dinara. Projekti se podnose na prijavnom obrascu. Prilikom konkurisanja podneti i Rešenje o upisu udruženja u Registar APR.

Konkurs za nevladine organizacije iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstvaPokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2012. godini za realizaciju projektnih aktivnosti udruženja građana sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine u 2012. godini, iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstva, kojima će se promovisati urbano, arhitektonsko i graditeljsko nasleđe, princip pristupačnosti, univerzalnog dizajna, energetske efikasnosti i upotrebe obnovljivih izvora energije.

Registrovana udruženja građana sa teritorije AP Vojvodine imaju pravo na dodelu sredstava za jedan projekat.

Ukupan iznos planiranih sredstava za dodelu po ovom javnom konkursu iznosi 2,80 miliona dinara.

Projekti se podnose na prijavnom obrascu koji se može preuzeti ovde. Prilikom konkurisanja podneti i Rešenje o upisu udruženja u Registar APR.

Prijava treba da sadrži: naziv projekta, naziv i sedište nosioca projekta, kontakt osobu, broj žiro računa, matični i PIB broj, vrsta, ciljevi i obim poslova, vreme realizacije projekta; projektne faze, plan upotrebe sredstava, očekivane rezultate; vremenski plan upotrebe sredstava, sufinansiranje projekta iz sopstvenih sredstava i iz drugih izvora. Ukoliko je za izvođenje projekata potrebno učešće ili sufinansiranje iz drugih izvora, uz prijavu na konkurs prilaže se i potvrda, odnosno izjava tih subjekata da prihvataju učešće u realizaciji projekta.

Prijave na konkurs sa naznakom “Prijava na konkurs nevladinih organizacija za realizaciju projektnih aktivnosti iz oblasti arhitekture, urbanizma i graditeljstva“ se dostavljaju neposredno na pisarnici pokrajinskih organa ili putem pošte na adresu:
Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine
Bulevar Mihajla Pupina 16
21000 Novi Sad

Rok za dostavljanje prijava je 15. mart 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik