Maglić prodaje upravnu zgradu

Bez autora
May 18 2010

Da li će upravna zgrada fočanskog kombinata za preradu drveta "Maglić", koji već pet godina prolazi kroz stečajnu agoniju, biti prodata biće poznato u srijedu nakon što budu otvorene prispjele ponude. Objekat se nalazi u centru grada, a njegova vrijednost procijenjena je na 1,1 milion KM. Za kupovinu upravne zgrade postoje zainteresovani kupci, a da li će prodaja uspjeti znaćemo nakon otvaranja ponuda. Skupština povjerilaca "Maglića" odlučila je da zgradu ponudi po njenoj procijenjenoj vrijednosti, te su zbog trenutne ekonomske krize, ipak, moguća minimalna odstupanja ukoliko niko od potencijalnih kupaca ne ponudi ciljani iznos.

Maglić prodaje upravnu zgraduDa li će upravna zgrada fočanskog kombinata za preradu drveta "Maglić", koji već pet godina prolazi kroz stečajnu agoniju, biti prodata biće poznato u srijedu nakon što budu otvorene prispjele ponude.

Objekat se nalazi u centru grada, a njegova vrijednost procijenjena je na 1,1 milion KM.

"Za kupovinu upravne zgrade postoje zainteresovani kupci, a da li će prodaja uspjeti znaćemo nakon otvaranja ponuda", kaže Radomir Jokić, stečajni upravnik u "Magliću".

Jokić je objasnio da je Skupština povjerilaca "Maglića" odlučila da zgradu ponudi po njenoj procijenjenoj vrijednosti, te da su zbog trenutne ekonomske krize, ipak, moguća minimalna odstupanja ukoliko niko od potencijalnih kupaca ne ponudi ciljani iznos.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik