Mariborske nekretnine isplativije od ljubljanskih

Bez autora
Nov 27 2017

Slovensko tržište nekretnina trebalo bi over godine doživjeti novi rast cijena, smatra direktorica Stan nepremičnin Stanka Solar. Zanimljivo, iako nisu najskuplje, mariborske nekretnine čine se najisplativijima. Mariborske najamnine ne zaostaju mnogo za onima u Ljubljani, a te su nekretnine jeftinije značajnih 30 do 40 posto, rekla je Solar. Iako se ove i iduće godine može očekivati rast cijena, u srednjem roku će kupci biti oprezniji, predviđa Solar. Na tržište će 2020. godine doći veliki broj novih stanova pa će se otad dogoditi da će cvijene neko vrijeme ostati na istoj razini ili čak i pasti, predviđa Solar. Najskuplje nekretnine i dalje su u Ljubljani i na obali. Što se iznajmljivanja tiče, najzanimljivija je Ljubljana, no tamo je i konkurencija najveća. Za kraj i savjet Stanke Solar što kupiti na tržištu nekretnina.

Mariborske nekretnine isplativije od ljubljanskihSlovensko tržište nekretnina trebalo bi over godine doživjeti novi rast cijena, smatra direktorica Stan nepremičnin Stanka Solar. Zanimljivo, iako nisu najskuplje, mariborske nekretnine čine se najisplativijima.

- Mariborske najamnine ne zaostaju mnogo za onima u Ljubljani, a te su nekretnine jeftinije značajnih 30 do 40 posto, rekla je Solar za Finance.

Iako se ove i iduće godine može očekivati rast cijena, u srednjem roku će kupci biti oprezniji, predviđa Solar.

- Na tržište će 2020. godine doći veliki broj novih stanova pa će se otad dogoditi da će cvijene neko vrijeme ostati na istoj razini ili čak i pasti, predviđa Solar.

Najskuplje nekretnine i dalje su u Ljubljani i na obali. Što se iznajmljivanja tiče, najzanimljivija je Ljubljana, no tamo je i konkurencija najveća.

Za kraj i savjet Stanke Solar što kupiti na tržištu nekretnina.

- Slovenija će se u budućnosti turistički razvijati pa bih sama kupila takvu nekretninu kao investiciju. Iznajmljivala bi je stranim turistima, savjetuje Solar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik