Mercator seli, u upravnoj zgradi u Ljubljani bit će ekskluzivni stanovi

Bez autora
Feb 12 2017

Prema planovima Mercatora, očito je da bi se njihova zgrada u Dunajskoj ulici u Ljubljani mogla pretvoriti u zgradu s luksuznim stanovima. Pored logistike bi Mercator u Moste uskoro mogao presliti brojne režijske radnike. Ako se planovi doista i realiziraju, trgovac u vlasništvu Agrokora poslovnu zgradu u Dunajskoj ulici mogao bi preurediti u luksuzne stanove. Selidba iz upravne zgrade samo je jedna od mogućnosti. Odluka ovisi o analizi mogućnosti za prodaju postojećih poslovnih prostora odnosno nove namjene postojeće upravne zgrade te potencijalala na ljubljanskom tržištu nekretnina, odgovorili su u Mercatoru. Dodaju da postojeća upravna zgrada bez kleti i garaže uključuje približno 11.000 četvornih metara.

Mercator seli, u upravnoj zgradi u Ljubljani bit će ekskluzivni stanoviPrema planovima Mercatora, očito je da bi se njihova zgrada u Dunajskoj ulici u Ljubljani mogla pretvoriti u zgradu s luksuznim stanovima.

Pored logistike bi Mercator u Moste uskoro mogao presliti brojne režijske radnike. Ako se planovi doista i realiziraju, izvori ljubljanskog Dnevnika kažu da bi trgovac u vlasništvu Agrokora poslovnu zgradu u Dunajskoj ulici mogao preurediti u luksuzne stanove.

- Selidba iz upravne zgrade samo je jedna od mogućnosti. Odluka ovisi o analizi mogućnosti za prodaju postojećih poslovnih prostora odnosno nove namjene postojeće upravne zgrade te potencijalala na ljubljanskom tržištu nekretnina, odgovorili su u Mercatoru.

Dodaju da postojeća upravna zgrada bez kleti i garaže uključuje približno 11.000 četvornih metara.

Stručnjak na tržištu nekretnina Boris Pajnkihar iz društva Pajnkihar nepremičnine, smatra da je ideja o preuređenju Mercatorove poslovne zgrade u stambeni  prostor sasvim izvediva.

- Kad se uzme u obzir konstrukcija i oblik zgrade, stanovi bi mogli biti više cjenovne razine.

Kaže da je u Sloveniji vrlo teško pronaći iznimno kvalitene stanove. Prio tome nisu važni samo vizualnost stanova i to od kakvih su materijala izgrađeni. Ključno je to da je stan zvučno izoliran, da se susjedi ne čuju, što nije odlika brojnih novogradnji

- Tom bi kriteriju mogli udovoljiti mogući stanovi u Mercatorovoj poslovnoj zgradi, kaže Pajnkihar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik