Na prodaju sjedište Bobar banke u Bijeljini

Bez autora
Oct 15 2015

Likvidacioni upravnik Bobar banke Mile Maksimović rekao je da je od Agencije za bankarstvo RS dobijena saglasnost za prodaju poslovne zgrade u kojoj je bilo sjedište te banke u Bijeljini i da će danas biti objavljen oglas za prodaju. Maksimović kaže da su sudske sporove protiv Bobar banke pokrenuli Brčko distrikt, koji potražuje više od 21 milion KM, Privredna banka i Hercegovačka banka. On je istakao da bi tužilaštvo trebalo pažljivo da prati preduzeća koja ne vraćaju kredite Bobar banci, jer su mnogi otvorili nove žiro-račune i nastavili da rade iako su im računi blokirani početkom godine na osnovu naloga Agencije za bankarstvo.

Likvidacioni upravnik Bobar banke Mile Maksimović rekao je da je od Agencije za bankarstvo RS dobijena saglasnost za prodaju poslovne zgrade u kojoj je bilo sjedište te banke u Bijeljini i da će danas biti objavljen oglas za prodaju.

Maksimović kaže da su sudske sporove protiv Bobar banke pokrenuli Brčko distrikt, koji potražuje više od 21 milion KM, Privredna banka i Hercegovačka banka. On je istakao da bi tužilaštvo trebalo pažljivo da prati preduzeća koja ne vraćaju kredite Bobar banci, jer su mnogi otvorili nove žiro-račune i nastavili da rade iako su im računi blokirani početkom godine na osnovu naloga Agencije za bankarstvo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik