Najskuplji poslovni prostor u Londonu

Bez autora
Mar 13 2012

Najskuplji grad za iznajmljivanje poslovnog prostora i dalje je London, podaci su međunarodne agencije za nekretnine Cushman&Wakefield. U februaru cena poslovnog prostora po metru kvadratnom u Londonu iznosila je 1.715 dolara, a zatim slede Hong Kong sa cenom od 1.318 dolara i Tokio gde se zakup poslovnog prostora plaća 1.209 dolara po metro kvadratnom.Više od 1.000 dolara za iznajmljivanje poslovnog prostora po kvadratnom metru treba izdvojiti i u Moskvi i Parizi.

Najskuplji poslovni prostor u LondonuNajskuplji grad za iznajmljivanje poslovnog prostora i dalje je London, podaci su međunarodne agencije za nekretnine Cushman&Wakefield.

U februaru cena poslovnog prostora po metru kvadratnom u Londonu iznosila je 1.715 dolara, a zatim slede Hong Kong sa cenom od 1.318 dolara i Tokio gde se zakup poslovnog prostora plaća 1.209 dolara po metro kvadratnom.

Prema podacima agencije, više od 1.000 dolara za iznajmljivanje poslovnog prostora po kvadratnom metru treba izdvojiti i u Moskvi i Parizi.

U Pekingu za poslovni prostor izdvaja se 960 dolara, dok se u Singapuru, Šangaju, Sidneju i Rio de Ženeriu cena poslovnog prostora kreće od 800 do 900 dolara po kvadratnom metru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik