Nakon 12 godina ponovno započela gradnja POS-ovih stanova

Bez autora
Jul 06 2017

U šibenskoj četvrti Šubićevac u punom je jeku gradnja POS-ovih stanova koji se ponovo grade nakon 12 godina. Na ovoj lokaciji izgradit će se 148 stanova, a radovi na izgradnji pristupne prometnice već su počeli. Svaki stan će imati garažno ili parkirno mjesto. Ukupna bruto površina projekta je 13,500 m2, a vrijednost investicije je 60 milijuna kuna. Gradnja će započeti tijekom travnja 2017., a radovi na konstrukciji će bili okončani do konca godine. Useljenje stanara u prve stanove očekuje se u lipnju 2018., rekla je početkom godine Ivana Coc, predstavnica izvođača radova zajednice ponuditelja Zagreb-Montaža Grupa i Kamgrad d.o.o. Prednost kupnje stana imat će kandidati s pročišćene liste reda prvenstva od siječnja 2013.g., zatim kandidati s liste koja je definirana tijekom studenog 2016.g. Ukupan broj prijavljenih kandidata za poticanu stanogradnju na obje liste je 294.

Nakon 12 godina ponovno započela gradnja POS-ovih stanovaU šibenskoj četvrti Šubićevac u punom je jeku gradnja POS-ovih stanova koji se ponovo grade nakon 12 godina. 

Na ovoj lokaciji izgradit će se 148 stanova, a radovi na izgradnji pristupne prometnice već su počeli.

"Svaki stan će imati garažno ili parkirno mjesto. Ukupna bruto površina projekta je 13,500 m2, a vrijednost investicije je 60 milijuna kuna. Gradnja će započeti tijekom travnja 2017.g., a radovi na konstrukciji će bili okončani do konca godine. Useljenje stanara u prve stanove očekuje se u lipnju 2018.g.“, rekla je početkom godine Ivana Coc, predstavnica izvođača radova zajednice ponuditelja Zagreb-Montaža Grupa i Kamgrad d.o.o.

Prednost kupnje stana imat će kandidati s pročišćene liste reda prvenstva od siječnja 2013.g., zatim kandidati s liste koja je definirana tijekom studenog 2016.g. Ukupan broj prijavljenih kandidata za poticanu stanogradnju na obje liste je 294.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik