Nov program uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u Beogradu

Bez autora
Sep 27 2012

Gradski odbornici grada Beograda usvojili su na današnjoj sednici izmene i dopune programa uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta za 2012. godinu. Ukupna sredstva za realizaciju programa reabalansom budžeta sa oko 16,7 milijardi dinara su smanjena na 15,4 milijardi dinara. Vodilo se računa da raspored sredstava bude sačinjen na osnovu sagledavanja realnih mogućnosti, kao i interesa grada za prioritetnu izgradnju, te je bilo najvažnije da se ugovoreni i započeti projekti nastave. Raspored sredstava po objektima urađen je tako da je najveća suma usmerena na objekte od interesa za grad, za realizaciju projekta unutrašnjeg magistralnog poluprstena čiji je deo Most na Adi i njegove pristupne saobraćajnice, petlja kod “Careve ćuprije” i drugo.

Nov program uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u BeograduGradski odbornici grada Beograda usvojili su na današnjoj sednici izmene i dopune programa uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta za 2012. godinu.

Ukupna sredstva za realizaciju programa reabalansom budžeta sa oko 16,7 milijardi dinara su smanjena na 15,4 milijardi dinara.

Borisav Milutinović, pomoćnik direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, istakao je da se vodilo računa da raspored sredstava bude sačinjen na osnovu sagledavanja realnih mogućnosti, kao i interesa grada za prioritetnu izgradnju, te je bilo najvažnije da se ugovoreni i započeti projekti nastave.

Raspored sredstava po objektima urađen je tako da je najveća suma usmerena na objekte od interesa za grad, za realizaciju projekta unutrašnjeg magistralnog poluprstena čiji je deo Most na Adi i njegove pristupne saobraćajnice, petlja kod “Careve ćuprije” i drugo.

Izmenjena je i dopunjena odluka o finansiranju programa, projekata i investicionih aktivnosti korisnika sredstava budžeta grada Beograda u 2013. i 2014. godini.

Gradska sekretarka za finansije Renata Milić Radujko obrazložila je da je bilo neophodno da se donese nova odluka da bi određeni budžetski korisnici na vreme mogli da pokrenu procedure radi realizacije važnih projekata i investicija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik